Kittens


Onze kittens worden met veel zorg en liefde grootgebracht, met andere katten en honden. Onze kittens hebben een mooi wild type, luipaardpatroon met mooi contrast en uitstekend temperament. We fokken gezonde, gelukkige en actieve katten die vol zelfvertrouwen, sociaal en intelligent zijn. Bengalen zijn zeer aanhankelijk en houden van gezelschap. Onze voorkeur gaat er daarom naar uit dat ze een speelmaatje hebben. Vanaf 2 weken worden de kittens ontwormt volgens schema. Tussen de 9 en 13 weken worden de kittens gechipt en geënt. Onze kittens verlaten het nest gesocialiseerd, zindelijk en lichamelijk klaar om te verhuizen naar hun nieuwe baasje.

Heeft u interesse in een van onze kittens,  neem vrijblijvend contact met ons op +31(0)612131431. U kunt ons ook een Whatsapp sturen. Lees aub ook onze aanvullende informatie op de informatiepagina kittens. Kijk op onze Instagram Firefields voor meer foto's van onze poezels.


GEBOREN

Er is een prachtig nestje brown tabby spotted kittens geboren van Bollie (Brown tabby) en Anubis (Seal Lynx). Ze mogen eind december/begin januari verhuizen naar hun nieuwe personeel :)

Kijk ook op onze instagram voor foto's !


VERHUISD

Het nestje kittens van Pearl (Charcoal) en Anubis (Seal Lynx) met bijzonder mooie pelskleuren seal lynx en charcoal tabby mink spotted zijn verhuisd.

ALLE KITTENS HEBBEN HUN GOUDEN MANDJE GEVONDEN


Ik ben te bereiken via email en telefoon +31(0)612131431